Veelgestelde vragen

Rectangle 6.png

1.

Is het veilig?

Wij bezorgen contactloos, uw pakketjes worden voor de deur afgezet en de betaling gaat via een ultra veilig portaal (Mollie) direct naar de winkel. Al onze bezorgers zijn standaard uitgerust met handschoenen en wassen de handen na ieder ritje.

3.

Hoe betaal ik?

Je kan gemakkelijk en veilig betalen via Ideal of Credit Card. Elke winkel op Peddler gebruikt een Mollie betaal portaal waardoor de betaling veilig en direct bij de winkel beland.

5.

Is er een minimum bestelbedrag?

Dit verschilt per winkel, vaak ligt het minimum bedrag zo rond de €5,-

7.

Kan ik mijn product retourneren?

Dat kan zeker, neem hiervoor contact op met de desbetreffende winkel via het klantenservice portaal. Wij helpen je graag verder.

9.

Wil je contact opnemen met Peddler?

Wilt u een mediaverzoek voorleggen, zoekt u extra informatie of wilt u een logo of beeldmateriaal opvragen? Neem dan contact op via helpdesk@peddler.com. Wij helpen u graag verder.

2.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Je kan direct op Peddler.com de bestelling plaatsen. Je betaalt online direct aan de winkel. Afhankelijk van hoe laat je bestelt, kan je een tijdvak voor de bezorging kiezen: voor meeste winkels is dit tussen 14:00 en 16:00 of tussen 18:00 en 20:00.

4.

Moet ik de hele dag thuiszitten voor de bezorging?

Nee hoor, wij hebben meerdere bezorgrondes 7 dagen per week. Afhankelijk van de winkel is dit meestal tussen 14:00 en 16:00 of tussen 18:00 en 20:00. Je kunt bij je bestelling aangegeven in welk tijdslot je de bezorging wilt ontvangen. Uiteraard kan je de bestelling live volgen.

6.

Kan ik mijn bestelling ook veilig afhalen?

Absoluut, bij het plaatsen van je bestelling kan je de optie kiezen om het af te halen in de winkel, zij bereiden zich dan voor op je komst, zodat jij je bestelling met alle gemak kan komen ophalen op de door jou gekozen dag.

8.

Hoe weet ik wanneer mijn product aankomt?

Peddler stuurt je een SMS bericht & Email met een tracking link. Zo kan je altijd live je bestelling volgen en weet je wanneer onze koerier voor de deur staat.

De beste producten van lokale winkeliers, dezelfde dag in huis

Bestel vanuit huis

Betaal veilig online

Dezelfde dag nog in huis

Contactloos bezorgd

Bestel lokaal

Bestel de beste producten bij je favoriete lokale winkels op Peddler en ontvang het dezelfde dag nog in huis. Peddler brengt alle mooie winkels uit jouw stad direct naar jou toe, wanneer jij het wilt. Geniet van het ultieme gemak en winkel altijd en overal bij je favoriete winkels.

Snelle bezorging

Onze fietskoeriers bezorgen de bestellingen snel, duurzaam, veilig, en contactloos. Alles wat jij zoekt matchen wij met lokale voorraden, en bezorgen wij dezelfde dag of wanneer jij het wilt in huis.

Onze fietskoeriers helpen winkeliers meer klanten te bereiken, en zorgen dat consumenten kunnen blijven winkelen, ook als ze even geen tijd hebben.

Lokale ondernemers

Geef jouw winkelomzet een nieuwe boost. Peddler brengt jouw inventaris in enkele simpele stappen op ons platform en matcht het direct met de lokale vraag online. Peddler vergroot de zichtbaarheid van jullie producten en winkel aan een hele groep nieuwe klanten en biedt het ultieme gemak van snelle bezorging met onze vriendelijke fietskoeriers!

Lift mee op onze online en offline marketingcampagnes. Jij kunt zelf bepalen wat je aanbiedt.

© 2020 Peddler B.V. All rights reserved.

Instagram_icon.png
Facebook_icon.png